Миликић ће грађане примати у месним заједницама

Aleksandar Milikić_0241Александар Миликић, председник Општине Бор  ће са својим сарадницима од следећег четвртка примати грађане у борским месним заједницама. Наредни четвртак одређен је за  посету Злоту и разговору са грађанима о њиховим проблемима. Миликић је најавио редовне конференције за медије најмање једном месечно.

-Непосредан контакт са грађанима ће нам омогућити да се лично упознамо са њиховим свакодневним проблемима, али је добро и за нас из власти јер ћемо тако сазнати управо од грађана шта смо добро радили а шта нисмо и на који начин неке ствари треба да коригујемо у интересу грађана-рекао је Миликић.

Миликић је најавио да ће наредног четвртка бити уприличен разговор са житељима Злота у њиховом месној заједници, а да ће за наредни период бити сачињен тачан распоред посета осталим месним заједницама. Посебно је нагласио да ће том приликом разговарати са грађанима,  а не са њиховим представницима у оличењу чланова савета месних заједница.

-Ускоро ћу започети одржавање редовних конференција за штампу једном месечно. То ће бити простор за отворено постављање питања из свих области делокруга рада председника-закључио је новоизабрани председник Општине Бор.

Он је прву конференцију за медије најавио већ наредне недеље.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Real Time Analytics