ФК Рудар најбољи у Мини-макси лиги

ФК Рудар најбољи у Мини-макси лигиУтакмицама последњег кола, доделом пехара, диплома, медаља и захвалница завршена је овосезонска регионална Мини-маxи лига у фудбалу, у организацији Општинског фудбалског савеза Бор. У Мини лиги прво место освојила је екипа Фудбалског клуба Рудар, друго место припало је ОФК Злот-у, а треће најмлађем борском фудбалском клубу Мали Бор. У такмичењу Мини лиге за најперспективнијег играча проглашен је Филип Јорговановић из ФК Рудар, најбољи стрелац је Милош Тасић, а најбољи голман Душан Ђокић, обојица такође, чланови Фудбалског клуба Рудар.

Фудбалски клуб Рудар освојио је прво место и у такмичењу Маxи лиге, друго место је ФК Мали Бор, а треће други тим борског Рудара. За најперспективнијег играча у Маxи лиги проглашен је Петар Ђорђевић из Рудара, најбољи стрелац је Михајло Ђорђевић, такође члан борских зелено-црних, а најбољи голман је Немања Јаковљевић из ФК Мали Бор.

За најбољег тренера-педагога у у Мини лиги проглашен је Милан Стојановић из Фудбалског клуба Мали Бор, а у Маxи лиги Никола Матић из ОРФК Мајданпек. Пехар за фер-плеј у Мини лиги припао је ОФК Злот-у, а у Маxи лиги за ОФК Слатина.

Дипломе за тренере-педагоге уручене су и Слободану Долану, Небојши Јаношевићу, Драгану Попорановићу, Владану Тричковићу, Рајку Митићу, Иштвану Шорбану, Зорану Децановићу и Зорану Цепењору. Нашем листу припала је захвалница за медијски допринос у такмичењу Мини-маxи лиге. У овосезонском такмичењу учествовале су екипе фудбалских клубова Мали Бор, Рудар, Злот, Слатина и Мајданпек.

Коментари су затворени.

Real Time Analytics