Социјалиста на челу Бора

Конвенција коалиције СПС-ПУПС-ЈС у Бору

SPS_5394Бору је потребна ревитализација привреде и предах од лоших менаџера, јер је невероватно да Бор производи бакар, а да послује са губицима. Сви у кампањи говоре о великим циљевима а о конкретним пројектима нема ни речи. Бору треба помоћ да запосли раднике и да поправи еколошку слику како би народ живео боље, речено је на синоћној конвенцији коалиције СПС-ПУПС-ЈС у Бору.

Програм СПС-а у Бору, како је речено, обухвата све оне области које живот значе. Поред осталог, то су ревитализација и изградња погона за пречишћавање отпадних вода, за које су заслугом ове странке већ обезбеђена финансијска средства, изградња индустријске зоне, топлификација свих станова у Бору…

Немамо намеру да бираче малтретирамо, уцењујемо и претимо, као што то чине неке друге странке у изборној кампањи, како би остварили што бољи резултат. Ми вас само позивамо да 16. марта изађете и гласате за нашу тројну коалицију, на чијој листи се налазе одговорни, поштени, радни, стручни и паметни људи. Дошло је време да општином Бор управљају баш овакви људи – рекао је Драган Жикић, председник ОО СПС-а у Бору и носилац одборничке листе.

DSC_5403Коалиција СПС-ПУПС-ЈС је испунила сва своја обећања грађанима у срединама где је била носилац власти, рекао је Драган Марковић Палма, председник Јединствене Србије.

Хоћемо да Бор има председника општине из коалиције Ивице Дачића. Ако тако буде, и ако се што пре створе услови за то, обећавам да ћу у Бор да доведем једног великог инвеститора, али правог инвеститора, не “невидљивог инвеститора“ који се појављује само у изборној кампањи – казао је Марковић.

У препуној сали биоскопа “Звезда“, члановима странака коалиције и симпатизерима обратили су се челници свих странака ове политичке групације, коју, како је речено, краси јединство и растуће поверење грађана.

Коментари су затворени.

Real Time Analytics